Skip to main content

Tordenskiold

Tordenskiold anbefaler også RC Skilte
”Pris er ikke en faktor, når kvalitet og rettidighed bare er i orden hver gang.”

Få et godt tilbud

Referencer

RC-Skilte leverer et flot stykke kvalitetsarbejde

I den trykte reklamebranche kan der være benhård konkurrence, og derfor er det super vigtigt, at man eksekverer hurtigt, især på hasteopgaver, og altid leverer et flot stykke kvalitetsarbejde. Hvis kunden skal bruge et reklameskilt, banner eller hvad end det må være i morgen, jamen så får kunden det også i morgen.

Netop det har gjort forskellen, hvis man spørger Karsten Andersen, der nu har samarbejdet med RC Skilte igennem flere år i forskellige sammenhænge. Han sidder med salg og koordinering af den årlige Tordenskiold-festival i Frederikshavn. Et arrangement, der ligger nært for mange lokale og besøges af danskere fra hele landet, hvorfor vi også er stolte over at sætte vores visuelle aftryk. Der er ikke den opgave, vi ikke har hjulpet med. Alt inden for print, skilte og bannere, plakater, klistermærker til biler og reklametøj med videre. Alt til en super skarp pris og altid med øje for kvalitet, hvilket i bund og grund er det, der kendetegner RC Skilte.

”Vi lever af at sælge oplevelser og derfor skal vores synlighed også være professionel. Det hjælper Richard os med, og der er efterhånden ikke den ting, han ikke har printet eller lavet tryk på for os. Jeg vil helt klart anbefale et samarbejde med RC Skilte, hvis du vil have kvalitet for pengene.”
(Karsten Andersen – salg og koordinering v/ Tordenskiold)

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, når du skal have lavet solfilm til hjemmet, kontoret, eller solfilm til dine erhvervs-bygninger.

Kontakt os 20 66 66 36
Kontakt