Skip to main content

Rock Frederikshavn

Rock Frederikshavn fortsætter mangeårigt samarbejde
”Kvalitetsarbejde til den bedste pris er derfor vi bruger RC Solfilm/Skilte”

Få et godt tilbud

Referencer

Vendsyssels største havefest

’Vendsyssels største havefest’ er en tilbagevendende sommerkoncert besøgt af op til 5.000 musikglade gæster. Især det voksne publikum har rocket med på pladsen ved Knivholt, og der kommer sikkert rigtigt mange lokale gengangere i 2019. Rock Frederikshavn melder sig nu klar til næste års brag, og RC Solfilm/Skilte har igen haft fornøjelsen af at levere ’den lækre indpakning’.

Igennem de sidste fem år har vi hjulpet med stort set alt trykt reklame, der virkeligt er med at synliggøre rockdagen i byen. Noget vi er rigtig stolte over at være en del af. Selvom festivalen drives af en frivillig forening med begrænsede midler til rådighed, så gøres der en stor indsats for at blive set og husket, og i år er man gået all in, som Uffe Hansen selv beskriver det. Store skilte og bannere (3×5 og 1×3 meter), andet trykt reklame, plakater, flyers og sandsynligvis en bil, der igen skal pakkes lækkert ind til næste år:

”Vi er i god tid med planlægningen i år, og vi er virkeligt gået all in. Det er femte år i træk, at vi samarbejder med Richard, og det er der mange grunde til. Han er en pålidelig og dygtig lokal leverandør, der får tingene gjort. Vi er en frivillig forening, så pris er klart en vigtig faktor, og med Richard får man bedste kvalitet for pengene. Derfor vil jeg helt klart anbefale RC Solfilm/Skilte til andre, der har brug for en professionel og serviceminded reklamemand.”
(Uffe Hansen, 17 år i Styregruppen)

Lørdag 8. juni 2019 løber Rock Frederikshavn atter af stablen, og vi glæder os til fadbamser, sommervejr og god musik. Du kan se programmet og købe din billet allerede nu på www.rockfrederikshavn.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, når du skal have lavet solfilm til hjemmet, kontoret, eller solfilm til dine erhvervs-bygninger.

Kontakt os 20 66 66 36
Kontakt