Skip to main content

Solfilm giver massiv varmereducering hos RTX A/S

”I forhold til den tidligere løsning med udvendige rullegardiner har vi kunne mærke en tydelig forskel. Det har hjulpet med varmereducering på kontorerne/gangene samt holdt skarpt og blændende lys ude. Det er en effektiv, men også prismæssig fornuftig løsning sammenlignet med andre alternativer, og vi har alt i alt været meget tilfredse med samarbejdet med RC Solfilm.”
(Dorte Koldborg Vardinghus, receptionist – RTX A/S

Få et godt tilbud

Referencer

En professionel og effektiv løsning

Er du træt af et ventilationssystem, der koster dyrt på energiregningen og alligevel aldrig tilfredsstiller alles behov, og skal du næsten sidde med solbriller på for ikke er blive blændet af lyset udefra, når du er på arbejde? Vil du gerne sikre en markant varmereducering om sommeren og samtidig holde varmen inde i de kolde vintermåneder, ja så er solfilm svaret. En professionel og effektiv løsning til alle type virksomheder med mange vinduer eller større vinduespartier.

I foråret 2013/2014 var RC Solfilm så heldig at få muligheden for at optimere hele 1.600 m2 af RTX-virksomheden på Strømmen 6 i Nørresundby. Vi havde løbende en god dialog med RTX A/S, som ikke var tilfredse med deres daværende løsning med elektriske gardiner udvendigt på bygningen, hvoraf mange også var gået til med tiden. De ønskede at reducere den bagende varme i den solvendte bygning placeret sydøst for Limfjorden og samtidig stoppe blænding fra solens stråler. Noget, der var til stor irritation i det daglige for de mange ansatte i den del af virksomheden.

Til trods for opgavens omfang fik vi over to effektive omgange monteret solfilm på alle vinduer, og allerede kort tid efter var forskellen markant. Stort set alle medarbejdere har været meget glade med løsningen, hvor mange især har kommenteret det nu mere behagelige indeklima samt den markante reducering af blændende lys fra solen. RTX A/S ligger tæt på vandet og er derfor udsat for naturens til tider hårde elementer, hvilket også kan være forklaringen på, hvorfor solfilmen er blevet slidt tidligere op end forventet. Normalvis plejer man at sige 5-6 års ’levetid’, men det kan variere i visse projekter.

RC Solfilm takker for tilliden, og vi er glade for at solfilmen har levet op til virksomhedens forventninger.

”Vi valgte for nyligt at sælge bygningen og sidder nu til leje, da det kan bedre svare sig, men havde vi valgt at beholde bygningen, ville vi helt klart have fået fornyet solfilmen, der nok har holdt ca. ¾ dele af den estimerede holdbarhedstid på 5 år. Det er en overordnet god løsning og en fornuftig investering.”
(Dorte Koldborg Vardinghus, receptionist – RTX A/S)

Fordele ved solfilm:
– Mindre varmetab om vinteren
– Ruderne får bedre isoleringsværdig med solfilm
– Sparer på energiregningen
– Holder varmen ude om sommeren
– Fjerner blænding fra solen (genskær)
og bidrager til et mere behageligt indeklima

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, når du skal have lavet solfilm til hjemmet, kontoret, eller solfilm til dine erhvervs-bygninger.

Kontakt os 20 66 66 36
Kontakt