Skip to main content

Kurser

På følgende side vil du kunne læse mere om kurser til at montere solfilm i biler og montering af solfilm i bygninger, der vil også være kurser i indpakning af biler samt kursus i water transfer printing.

Kursus i Solfilm til biler

Kursus i solfilm til biler er noget at det mest sværeste at gennemgå, det er så bredt et emne, vi siger at det tager min. 500 biler før du er nogenlunde øvet i biler.

Du for alt det viden, værktøj der skal til for at kunne komme igang, vi lærer dig alle de små tricks, hemmeligheder i varme krympning, så du er klædt på til at stå på egen hånd.

Solfilm Engro kan du også købe hos os, vi ligger altid inde med stort lager af solfilm til biler.

Du er altid velkommen til at ringe til Richard for mere information om kursus i solfilm til biler.

Kursus i solfilm til biler tager typisk 7 dage, vi starter kl 08.00 slutter kl 15.00, med en pause hver dag på 30 min. dagene vil med med mulighed for demo bil med som øve bil,
noget Teori & Praktik hvor du har solfilm og varmeblæser i hånden.

Vi vil gerne du er ajour med produktet, vi ønsker at du for held med solfilm, som aspirant kan du altid komme og få opfølgnings kursus, lige så tit du har brug for det, vi ønsker
du har og for held med din nye butik.

Har du ikke råd til kursus til biler er du velkommen til at ringe til os, kan være vi har en option TWO i dit område hvor du bor.

Kursus pris: 12500.-

Kontakt