Skip to main content

Om os

”For mig er RC Solfilm/RC Skilte lig med nordjysk besindighed, kvalitet og tilfredse kunder.”

Fuldblodsfrederikshavner, fuld fart over feltet, frontløber, far, bilentusiast og professionel film- og skiltemand. Alle ord, der beskriver personen bag RC Solfilm/RC Skilte. 41-årige Richard Carlsen, blandt venner og lokale kaldet RC, har med stort engagement, hårdt arbejde og et kompromisløst fokus på kvalitet igennem de sidste 20 år bygget RC Solfilm/RC Skilte op til hvad, det er i dag.

Få et godt tilbud

Referencer

Hvorfor RC Solfilm?

Vi er én af landets førende leverandører og montører af professionel og bæredygtig solfilm til erhvervsbygninger såvel som private ejendomme, og vi har tilfredse kunder over hele landet. Vi har solid erfaring og garanterer projekter af højeste kvalitet – hver gang! En opgave er aldrig for udfordrende for RC Solfilm. Af store projekter kan blandt andet nævnes: Aalborg- og Frederikshavn Kommune, SKAT, Salling, Copenhagen Business School, Thisted Sygehus og diverse større industri- og produktionsvirksomheder rundt i Danmark.

Solfilm på bygninger bidrager til et behageligere arbejdsmiljø (nedsætter temperaturen 3-8 grader), beskytter mod UV-stråling og forhindrer, at møbler og gulve falmer i solen.

”Det vigtigste for mig er at fortsætte med at levere professionelle projekter til fornuftige priser, så mine kunder stoler på mig og er glade og tilfredse, når opgaven er udført.”

Af andre populære ydelser kan nævnes solfilm på biler, folieindpakning (reklame), sikkerhedsfilm til butikker, diverse typer skilte og reklamer, water transfer printing, og nu også moderne print på tekstiler/tøj til både erhverv og privat brug.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og teknisk vejledning. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt